19 Haziran 2016 Pazar

Japon Drama Önerileri Vol. 3: Princess Princess D



Taa 2006 tarihinden bu seferki dizimiz Princess Princess D. Live Action yani anime yada mangadan dramaya çevrilmiş dizi aynı zamanda Takeru Satoh'nun çıkış yaptığı dizi. 25 dakikalık kısa bölümlerden oluşan dizide bir önceki cümlede dediğim gibi Takeru Satoh, Rei Fujita ve Kenta Kamakari başrollerde.

Dizide bir okulun ilginç geleneği konu alınıyor. Her sene okulda "güzel" erkeklerden bir prenses takımı seçiliyor ki okuldaki erkekler dizginlenebilsin(?) Hakikaten konusu böyle,yani erkeklerin kız kılığına girmesiyle okuldaki tüm erkeklerin (erkek lisesi) ilgisi bu kız kılığında ortalıkta dolaşan çocuklara çekilsin de yoldan sapmasınlar diye yapılan bir uygulama :D Herşey güzel giderken okula yeni öğrenciler geliyor ve iki prenses takımı arasında mücadele başlıyor.

Bana kalırsa izlemeyin :D 10 bölümden 25'er dakika desek 5 saatiniz neredeyse ölüyor diyebilirim :D Benim izleme amacım Takeru'nun çıkış halini izlemekti. Dizi de bir olay var evet ama niye erkekler prenses kılığına sokulur bu ne saçmalıktır. Olay örgüsü birbirinden biraz kopuk gibi. Oyunculuklar deseniz yerlerde. J-Drama izlemeye nolur bu diziden başlamayın :D Yalnız o kadar saçma ve tuhaf şekilde komik ki güzel kafa dağıtıyor. Puanım bu diziye en fazla 3.5/10 o da Takeru'nun hatrı için :D




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder