15 Haziran 2016 Çarşamba

Japon Drama Önerileri Vol.2 : Yamato Nadeshiko Shichi Henge / Perfect Girl Evolution


Aslında bu diziyi ilk sıraya koymalıydım çünkü izlediğim ilk dizi buydu Gokusen serisinden sonra. Perfect Girl Evolution yada The Wallflower adıyla geçen dizi 2010 yılında yayınlanmış. 10 bölüm ve bölümler 45 dakika.

Cast deseniz şahane. Johnny's çok iyi çalışıyor bazı diziler için. Başrolde KAT-TUN'dan Kamenashi Kazuya ve Aya Osama var. Yan rollerde NEWS grubundan Tegoshi Yuya, Uchi Hiroki ve Miyao Shuntaro var.

4 adet yakışıklı üniversite öğrencisinin bir şekilde zengin bir kadının evini yurt gibi kullandığı sıralarda bu zengin ablamız yeğeni Sunako'yu bu çocukların ortasına atıp "yeğenimi bir lady yapın yoksa evsiz kalırsınız" deyip yurtdışına koca aramaya gider. Birde küçük oğlu var bu zengin ablanın evin erkeği olarak ortalıkta dolaşan :D Sunako lisede başına gelen bir olay sonucu tamamen içine kapanan, arkadaşı olmayan ve yakışıklı erkek görünce kafa atan,evet animesinde burnu kanıyor ama dramada kafayı gömüyor,fakat çok iyi yemek yapan bir kızımız. Bu 4 üniversite öğrencisi okuldaki çılgın popülerliklerine rağmen bu kızla uğraşıp evde bedavadan kalmaya çalışıyorlar.

J-Drama'ya başlamak için gayet iyi bir seçenek olan dizi genel olarak biraz macera,aşk ve komedi içeriyor. Aşırı derece aşk teması olmadığı için ağlamadan ve benim gibi aşırı aşk sevmeyenler tarafından rahatça izlenebilir. Puanımda 7/10 olsun. O da kızın aşırı içine kapanık olmasının sebebini öğrenince "eh bu da abartıyo biraz" dediğiniz oluyor. Ve oyunculuğuna laf edebileceğim tek insan ortamda Kame ve çok kasıntı oynuyor :D Yine de Kame yani. . Anlıyosunuz beni dimi?


OST: KAT-TUN / Love Yourself

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder