15 Ağustos 2016 Pazartesi

Japon Drama Öneriler Vol.6 : Zettai Kareshi / Absolute Boyfriend




Drama önerilerinin 6.sında listenin ilk aşk içerikli dizi Zettai Kareshi, İngilizce adıyla Absolute Boyfriend var. 45 dakikalık bölümler halinde olan dizi 1 sezon sürmüş ve 11 bölüm. Ayrıca özel bir bölümü de var (onun için ayrı bir şey yazacağım çünkü henüz izlemedim :D)


Oyuncu kadrosu bana göre gayet iyi olan bir dizi. Mizushima Hiro , Mokomichi Hayami ve Aibu Saki başrollerde. 

Kendi kusursuz erkek arkadaşını arayan Riiko kendisine giden özel bir teklifi değerlendirerek istediği erkek arkadaşı tarif eder ve kendisine ciddi bir para karşılığı mükemmel robot erkeği teslim edilir. Tabiki çoğu dizide olduğu gibi o zamana kadar aşk hayatı felaket olan Riiko ile patronu arasında da birşeyler olacak gibidir. Bu esnada robotumuz Night ise yazılım programı dışında işler yapmaya başlar.

Sanırım bu türe romantik komedi deniyor. İçinde romantizm olsa da her bölümde gülecek bir şeyler mutlaka buluyorsunuz. Ve finali gerçekten güzel ve etkileyici olan bu diziye 7.5/10 veriyorum. Nereden kırdığıma dair net bir fikrim yok bu arada :D ve J-Drama izlemeye yeni başlayacaksınız, Absolute Boyfriend iyi bir seçim olabilir. Mutlaka izlenmesi gerektiği kesin j-drama severler için :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder