11 Nisan 2017 Salı

Japon Drama Önerileri Vol.13 : Hungry!


13. drama önerim İngiltere'de uyuyamadığım zaman izlediğim ve çok beğendiğim Hungry! olacak. 2012 yapımı dizi 11 bölüm ve bölümler 40 dakika civarı.


Oyunculara gelirsek başrollerde Osamu Mukai ve Miori Takimoto var. Supporting yani destekleyici rollerde ise Ryoko Kuninaka, Goro Inagaki, Takashi Tsukamoto, Kanabe Kawabata ve Shohei Miura yer alıyor.

Dizinin kısaca ve spoilersız olarak konusu, Osamu Mukai'nin karakteri Yamate restoran sahibi ve harika bir aşçı olan annesi ölünce aynı isimle bir restoran açmaya karar verir. Tabii bu karar arkadaşlarıyla kurduğu rock grubunda işler yolunda gitmeyince devreye girer ve gruptaki diğer 3 arkadaşından ikisi de ona yardım etmeye karar verir. Ressam babasının depo olarak kullandığı yeri restoran haline getirmeye çalıştıkları sırada, net olarak boğazına düşkün kızımız Chie şans eseri burayı bulur. Ailesi tarımla uğraşan Chie de dolaylı yoldan bu işin içine girer. Bir de Yamate'nin annesinin restoranının önce yerini satın almış ve sonra da ismini almaya çalışan bir de rakip restoran sahibi bulunuyor.

Dizide bolca yemek göreceğiniz için aç izlememeniz konusunda uyarmak isterim. Yemeklerin bir çoğunu büyük ihtimalle hayatımızda tatmamış bizler için acaba tadı nasıl diyerek aklınız kalabilir. Özetinde özeti olarak aslında dizi annesinin izinden gitmeye çalışan bir evlat, o adama mı yoksa yemeklerine mi aşık olduğunu çözemeyen bir kız ve tüm bunları çekemeyen bir adam üzerine geçiyor.

Diziye 6/10 vermek istiyorum çünkü Chie karakteri maalesef ki bana sempatikten çok sinir bozucu geldi dizide. Başlangıç olarak pek önermem, fakat izlenir mi, izlenir. Yine de ilk sıralara almamanızı yada mutlaka izlemeliyim dememenizi tavsiye ederim, Osamu Mukai hayranı değilseniz tabii. Ben kendisini beğendiğim için izlemiştim. Seviyorsanız da en başta izlemeniz gereken dizilerinden biri olabilir :)

Bu arada yazdığım en kötü tanıtım yazısı da bu olmuş olabilir :D Özür dilerim :/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder