30 Mayıs 2017 Salı

Japon Drama Önerileri Vol.15 : Yukan Club



Yukan Club 10 bölümden oluşan 2007 yapımı klasiğin biraz dışında bir okul dizisi. 

Başrollerde Yukan Club'ın 6 üyesini oynayan KAT-TUN'un eski üyeleri Akanishi Jin ve Taguchi Junnosuke, Kanjani8 grubundan Yu Yokoyama, Minami, Kashii Yu ve Suzuki Emi var. Gördüğünüz üzere Johhny's yine iyi çalışmış.


Dizide zenginlerin gittiği bir lisede aşırı zengin olan 6 öğrencinin sıkıntıdan bir klüp kurup çeşitleri olayları çözmelerini izliyorsunuz. Normalde karakterlere tek tek girmem ama bu diziyi yazarken biraz girmem gerek diye düşündüm çünkü dizide sabit bir konu pek yok. Akanishi Jin'in karakteri Miroku motorsiklet düşkünü ve biraz duygusal bir olayda bile anında ağlayabilen biri. Yu Yokoyama'nın oynadığı Seishiro karakteri zeki ve dövüş sanatlarından iyi anlıyor. Ayrıca Noriko ile çocukluk arkadaşı. Kashii Yu'nun  canlandırdığı Noriko karakteri erkeklerden nefret eden,bir erkek ona dokunduğunda tokatı patlatan bir karakter. Aynı zamanda çay seramonisinden iyi anlayan ve çok kibar kız. Taguchi Junnosuke'nin karakteri Granmarie İsveç elçisinin oğlu,kendisi melez. Playboy olması sebebiyle etrafından kızları ayırmayan Granmarie aynı zamanda çok güzel olduğunu da düşünüyor (öyle çünkü *-*). Minami'nin oynadığı Yuri karakter yemek yemeye fazla düşkün ve şiddet seven bir kız. Son olarak Suzuki Emi'nin karakteri Karen ise gerçekten güzel ve bu güzelliği ile zengin bir koca arayışı içerisinde.

Böylesine birbirinden farklı 6 karakterin bir klüp içerisinde çeşitli sorunlar çözmeye çalışması dizimizin ana konusu. Komik ve akıcı olması sebebiyle izlemesi de eğlenceli. Her ne kadar tam bir konusu olmasa da sizi sıkmıyor. Bir de klübün bir sözü var "İmkansızı başarmak Yukan Club'ın işi". Diziye 6.5/10 veriyor ve öyle karakterlerde bir arkadaş grubum ve o kadar boş vakit ile param olsa o imkansızı bende başarır Yukan Club'a rakip çıkarım diyor ve tanıtımı burada bitiriyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder