7 Haziran 2017 Çarşamba

Japon Drama Önerileri Vol.16 : Stand Up!!



Bu seferki dizimiz Stand Up!! 14 sene evelsine ait, 2003 yapımı bir gençlik dizisi.

Dizinin oyuncuları Arashi grubundan Ninomiya Kazunari, eski NEWS üyesi ve şuan solo şarkıcı olan Yamapi olarak bildiğimiz Tomohisa Yamashita, Oguri Shun, Narimiya Hiroki ve Suzuki Anne. Bu arada dizide 17 yaş ve civarındalar :)



Aslında dizinin konusu biraz...saçma. Lise dönemlerinin son yazına girmek üzere olan Asai(Ninomiya), Iwasaki(Yamapi), Udagawa(Narimiya) ve Enami(Oguri) o yaşlarına bir kız ile aşırı yakın ilişki içerisine girememiş son öğrencilerdir okullarında. Ne hikmetse herkesin birileriyle yatıp kalktığı okulda, öğrencilerin bu ahlaksızlığını bitirmek ve masum kalmış son 4 genci de korumak için mahallede yetişkinlerden oluşan bir grup bile bulunmaktadır. Lisenin son yazında artık bir kız bulmayı amaçlamış bu dörtlünün küçükken aşık oldukları çocukluk arkadaşları Chie birden onların şehrine gelir ve Asai'nin evinde kalmaya başlar. Çocuklar Chie'nin onları özlediği için geldiğini sansalarda olay tam olarak öyle değildir. Dizi bu beşlinin liselerinin son yazında yaptıklarını anlatıyor diyebiliriz.

Oyunculukların felaket olduğu ve "bu kadar hormon nereden geliyor abi?" dedirten bu diziye 2.5'tan yukarısını maalesef veremedim. İzlemenizi pek tavsiye edemeyeceğim aslında, ancak benim gibi çok vaktiniz varsa veya aşırı derece de Oguri Shun, Narimiya, Yamapi veya Ninomiya hayranıyım, her dizilerini izleyeceğim derseniz, izleyin. Biraz sıkıcı bir dizi olmak ile birlikte gerçekten bir grup öğrencinin tek amacının bir kız düşürmek olması diziyi boş kılıyor. Komik sahneleri de yok değildi ama ne bileyim... İzlemeyi düşüneceğiniz son dizi olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder