14 Ağustos 2017 Pazartesi

FTIsland İstanbul'a Geliyor!

Geçtiğimiz haftalarda My Music Taste FTIsland'ın Avrupa turnesi kapsamında İstanbul'a da geleceğini açıkladı. Konser 29 Ekim'de Volkswagen Arena'da olacak~

My Music Taste üzerinden bu konserin gerçekleştirilebilmesi için en az 1.5 senelik bir zaman diliminde hayranlar uğraştı. My Music Taste bir sürü ülkeye konser düzenlemişti, tam bir bize düzenlemiyor derken FTIsland çıktı, demek ki yapıyorlarmış.

FTIsland 2013'te de ülkemize Music Bank kapsamında gelmişti ama o zaman sadece 4 şarkı söylebilmişlerdi. Şimdi full konser daha güzel olacaktır :)



Konser fiyatlarını aşağı koyacağım zaten ama alan ile alakalı bilgi vermek istiyorum.2015'te Volkswagen Arena'da One Republic konserine gittiğim için alanı da biliyorum haliyle. Alan sahne içi 3000 kişi ve tribünlere 1800 kişi ile yaklaşık 5000 kişi kapasiteye sahip. FTIsland için satılan biletlerin hepsi saha içinde yani ayakta olacak. Sahne karşısı tribünden izlemiş biri olarak rahatça söyleyebilirim ki yeterince net ve güzel görebiliyorsunuz sanatçıları. Sahnede video vs. oynatılan dev bir ekran haricinde sahnenin iki yanında da büyük ekranlar bulunuyor. Kısaca sahneyle alakalı olan biteni görememe ihtimaliniz yok. Haliyle saha içi arka taraf uzak olacaktır ama güzel bir konser deneyimi yaşayacağınızı söyleyebilirim.

Alana varmak için metro ile İTÜ durağına gidebilir oradan otobüs yada minibüs ile yakın bir yerde veya taksiyle önünde inebilirsiniz,çok tutmuyor. Yanlış hatırlamıyorsam alanın hemen yakınında bir otobüs durağı yoktu,çoğu kişi taksi kullanarak geliyordu alana ve çıkışta durak bulabilmek için biraz yürümemiz gerekti ama konser dedikleri gibi 4'te başlarsa zaten karanlık olmayacağından durağı bulmakta sıkıntı olmaz sanıyorum :) Ayrıca konser çıkışında taksiler de bekliyor oluyor.

Bilet detaylarını aşağıdaki afişte zaten görebilirsiniz. Birde ön satışlar,yani My Music Taste'de bu etkinlik açıkken oy vermiş olanlar,kendilerine gelecek olan 10% indirim koduyla (Dikkat:Bu indirim ancak 2 bileti aynı anda alırsanız geçerli oluyor) 21 Ağustos-23 Ağustos arası alabiliyor. Asıl satışlar 24 Ağustos'ta başlayacak. Çok da bir şey kalmadı hani :)

Bilet bilgileri aşağıdaki afişte ve Facebook'taki etkinlik sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.


Ben Music Bank'te gördüğüm ve aşırı büyük FTIsland hayranı olmadığım için GA2'den bilet alacağım. Orada görüşürüz :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder