13 Ocak 2018 Cumartesi

Japon Drama Önerileri Vol.19 : Here is Greenwood

2008 yılında yayınlanmış Koko Wa Gurniuddo yada İngilizce adıyla Here is Greenwood animeden çevrilmiş bir dizi. 13 bölümden oluşan dizinin bölümleri yaklaşık yarım saat civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.



Oyuncuları tanımıyor olabilirsiniz ama başrolde en son High&Low filminde de rol almış Yuki Izawa, Riki Miura, ekranlarda daha çok görseniz muhtemelen hayır demeyeceğiniz Yuichi Sato, ve "Anime on Stage" yani animelerin müzikal olarak sahnelendiği oyunlarda fazlaca görebileceğiniz Hiroki Suzuki var.

Konu itibariyle yatılı okula gitmeye karar veren Kazuya'nın başından gelenleri anlatıyor dizi. Greenwood ise kaldıkları yurdun adı. Kazuya, abisi evlendikten sonra yatılı okula gitmeye karar verir. Bunun sebebi evlendiği kişi Kazuya'nın ilk aşkı olması ve onunla aynı evde yaşamaya dayanamaması. Ancak okula gittiğinde de başına bir takım işler geliyor karakterimizin ve bunların en başında saçları itibariyle muhtemelen sizi kıskandıracak ve birazcık "dişi" giyimiyle ve tavrıyla Kazuya'yı şoka sokacak oda arkadaşı Syun var.

Genel olarak izlerken az çok eğlenebileceğiniz ancak oyunculuklardan yada temadan çok da bir şey beklememeniz gereken diziyi ben şahsım adına o uzun ve sarı saçlarıyla beni etkileyen Syun karakteri yüzünden izlemiştim. Hala da izlediğim diziler arasında en beğendiğim karakterler arasında gelir. Diziye genel puanım 5/10. Biraz boş vaktiniz varsa izlemenizi tavsiye ederim yine de Here is Greenwood'a gelene kadar da pek çok dizi olduğunu unutmayın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder