8 Ocak 2018 Pazartesi

Random Liste: Japonca Şarkılar 2

NOT: Johnny's gruplarının videoları Youtube'dan kaldırıldığı için şarkıları Google'da aratırsanız bulabilirsiniz :)

1. Kento Senga-Get Ready

Kis-My-Ft2 üyesi Kento Senga'nın solo şarkısı. İlk dinlediğimde "fazla SHINee" dediğim şarkıyı dinledikçe daha da çok beğendiğimi ve şuan ezbere söylediğimi belirtmek isterim :D Fazla SHINee dememin sebebi de tarz olarak "Dream Girl" şarkısını anımsattı. Müzikal açıdan değil, tamamen tarz manasında.

2. Kis-My-Ft2. - My Resistance

Nobunaga no Chef dizisinin soundtracki. Dizinin başrol oyuncusuysa gruptan Yuta Tamamori. Çok hareketli bir şarkı değil, ama tam olarak slow kategorisine de sokmak istemediğim şarkıyı ben baya bir sevdim.

3. ONE OK ROCK-Liar

Youtube'dan ONE OK ROCK mix'ini açıp dinlemeye başladığımda özellikle beğendiğim bir şarkı. Tam olarak ONE OK ROCK tarzı diyebileceğimiz hatta biraz serte kaçıyor olması dikkatimi çekmişti.


4. Masuda Takahisa -Remedy

Yine Youtube'da NEWS şarkılarını bulunduran yaklaşık 2 saatlik bir videonun ilk şarkısıydı. NEWS üyesi Masuda Takahisa'nın solo şarkısı olan Remedy'de bir rap deseniz rap değil tadında ilginç bir bölüm var ki...Açın izleyin bence.

5. KAT-TUN- Fire and Ice

Johhny's ile doldurduğum listemin son şarkısı Fire and Ice. KAT-TUN'un (neredeyse)son çıkardığı şarkılardan diyebiliriz. Niye beğendiğimi bende tam bilmiyorum :D


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder