19 Şubat 2018 Pazartesi

Yaklaşan Konser: The Rose

The Rose konserini ilk duyurduğumda sanırım 2 ay vardı daha konser için. Şimdi ise sadece 4 gün kaldı. Bu yazıda konser hakkında ne beklemelisiniz ve nelere dikkat etmelisiniz gibi konulardan kısaca bahsedeceğim.

Konser bildiğiniz üzere UNIQ Glassroom'da ve akşam 8'de başlıyor. UNIQ Glassroom UNIQ'in içerisinde, Volkswagen Arena'nın hemen yanı. FTIsland konserine de geldiyseniz ulaşımı aynı şekilde yapabilirsiniz :) Gelmediyseniz de, metroya gidip İTÜ durağında inmeli ve Windowist binasının bulunduğu çıkıştan çıkıp aşağı yürümelisiniz. Veya 29C numaralı otobüs ile yine İTÜ Maslak kampüsünün önünde inip yolun karşısına geçip aşağı yürümeniz gerekecek. Yürüme mesafesi bu arada her 2 durak içinde 10-15 dakikadan fazla sürmüyor.

Konser alanına yiyecek-içecek, keskin aletler(gerçi neden sokasınız ki), profeyonel kameralar, selfie çubukları ve A4 boyutundan büyük afiş alınmıyor. İnsanların önünü kapamayı istemeyiz zaten çünkü konser ayakta olacak :)

Konserin yazılı olarak bir playlist'i yok ancak Turkish Black Rose sayfası Youtube'da bir çalma listesi hazırlamış. Bu liste Brüksel konserinde çalınan şarkıları içeriyor. Liste için tıklayın.

VIP biletleri bitmiş konser için hala normal bilet bulabilmeniz mümkün. MyMusicTaste kodunuz varsa 2 bilet 20% indirimle alabilirsiniz aksi takdirde normal bilet 150TL.

Konser 8'de başlayacağı için diğer ülkelerde uygulandığı gibi bizde de muhtemelen sıraya girme saati 3 yada 4 olacaktır. Bunu dikkate almanızı umuyorum neticede kimse 12 saat ayakta beklemek istemez konser için :)

Sanırım yazacaklarım ve bilgilerim bu kadar. Konserin herkes için iyi geçeceğini umuyorum ve şimdiden iyi eğlenceler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder